Otkrijte šemu

Otkrijte šemu uspešnosti u knjizi Najveća misterija na svetu

Otkrijte šemu uspešnosti u knjizi Najveća misterija na svetu, punoj nežnosti i nadahnuća, autor Og Mandino deli mudrost svog starog prijatelja s milionima čitalaca.

Reč je o šemi uspešnosti, koja jednostavnim jezikom objašnjava šta treba da činimo da bismo se popeli na vrh merdevina života. O čemu god da sanjate, ova knjiga će vam pokazati kako da se približite svom snu i ostvarite ga.

Čitajući Najveću misteriju na svetu, ponovo uživamo u druženju sa Sajmonom Poterom, mudrim i skromnim čovekom čije je poslednje prebivalište bila brvnara u Novoj Engleskoj.

Listajući stranice, postajemo naslednici njegovog najvećeg blaga. Kad je napustio ovozemaljski život, Sajmon je ostavio Ogu nešto dragoceno: mudrost sakupljenu iz njegove jedinstvene kolekcije najboljih knjiga – onih koje je nazivao knjigama božje ruke, jer je izgledalo kao da je baš ruka Boga vodila ruku autora. Danas je ta mudrost dostupna svim čitaocima širom sveta.

http://www.radiocool.rs/marketing/

Autor Og Mandino bio je jedan od najvećih gurua za pitanja trgovine i autor brojnih bestselera, od kojih je najpoznatiji Najveći trgovac na svetu. I posle više od dve decenije od njegove smrti, Mandino i dalje važi za jednog od najinspirativnijih i najpopularnijih motivacionih autora današnjice.

Njegove knjige prodate su u više od pedeset miliona primeraka i prevedene na više od dvadeset pet jezika. U Vulkan izdavaštvu možete pronaći mnoga dela Oga Mandina, među kojima su Najveći trgovac na svetu, Najveće čudo na svetuAkabarov dar, Tajne uspeha i sreće i druge.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *