10 najiščekivanijih filmova

10 najiščekivanijih filmova koji dolaze u 2020

10 najiščekivanijih filmova koji dolaze u 2020 Glavne franšize, uključujući i Džejmsa Bonda, Ghostbusters, i Marvel Cinematic Universe, će se vratiti sa novim rate kao priče kao što su Mulan, The Voman in the Vindov, a u visinama, da sveže adaptacije na ekranu. Original priče, iz novog Edgar Vright film sinoć u Sohou na novu Kristofer Nolan pokretom Tenet, takođe će doći u velikom broju kao narednoj deceniji počinje.Ovde su naših 10 najiščekivanijih filmova koji dolaze u bioskopima 2020. godine.

1. Birds of Prey (Feb. 7)

Iz pepela Suicide Skuad će ustati ptica grabljivica. Directed bi Cathi Ian, Harlei Kvin samostalni film će videti Margo Robi reprizira svoju legendarnu preuzme Bubblegum negativac – ovaj put u Gotham bez Jared Leto je gospodin J. Robi će udružiti snage sa Mari Elizabeth Vinstead kao Huntress, Jurnee Smollett-Bell kao Black Canari, Rosie Perez kao Renee Montoia, i Ella Jai Basco kao Cass Cain u avanturu fanovi se nadaju će biti pune akcije i zabavan kao svoje zadivljujuće prikolica obećanja. – Alison Forman, Zabava reporter

2. The Photograph (Feb. 14)

Directed bi Stella Meghie (vikenda), fotografija prati Mae (Isa Rae) i Michael (LaKeith Stanfield) na neočekivanu romansu, koja komplikuje njom i nedavna otkrića o svojoj pokojnoj majci a ljubavni život. To osnovi s dva ljubavne priče za cenu jedne, i oboje izgled veoma svoonvorthi: seksi i slatka u jednakoj meri, sa pravom dodir humora. Perfect Valentine Dan s pregledaju, drugim rečima, da li singl, voleo gore, ili bilo gde između. – Endži Han zamenik Zabava urednik

3. A Quiet Place Part II (March 20)

Proslo je skoro dve godine od John Krasinski A Quiet Place U mirnom mjestu spustio na publiku. Sada, njegovi zastrašujuće čudovišta, koji stabljika samo po zvuku, su se vratili na drugo strah – kao pretnju zlikovaca još opasnije za novinare u na našim herojima. Emili Blant, Millicent Simonds, i Noje Jupe reprizira svoju ulogu kao Evelin, Regan, i Marcus Abbott, zajedno sa ovlašćenim pridošlica Cillian Murphi i Djimon Hounsou.

4. No Time to Die (April 8)

Kao direktor Keri Joji Fukunaga (Beasts of No Nation) uzima svoj prvi ubod u franšize Bond, Danijel Krejg će se vratiti na svoje poslednje izlet kao agent 007. Dvadeset petog Džejms Bond priča ispričana na ekranu, No Time To Die će videti poznat specijalni agent izvukao post-Spectre penziju u lov niz nedostaje naučnika i idi prst do pete sa zlikovac Safin, igrao Rami Malek.

Lea Seidouk, Christoph Valtz je, Ralf Fajns, Ben Vhishav, Naomie Harris, i Jeffrei Rajt povratak, zajedno sa došljacima Lashana Linch, Ana de Armas, Bili Magnussen, i više.

5. Promising Young Woman (April 17)

U novoj godini, da boca Carei Mulligan ce nastupati u Promising Young Woman (Obećavajući mlada žena i sačuva ga u Luvru). U redu, možda nismo videli Mulligan koja bi nas odvela na osvetoljubivih skoro doktor lovačkih predatora još, ali s obzirom na pomamu njegova prikolica manje od tri minuta staviti internet u? Da, mi ugodno postavljanje opklade na Mulligan i scenarista i reditelj Emerald Fennell (Killing Eve) – plus tu seriju interpretaciju Otrovan Ja Mislim.

6. Soul (June 19)

Posle dve godine nastavka, Piksar se vratio u 2020. godini sa dva originalna filma, od kojih je jedan ima jedan od svojih najkreativnijih koncepata još. Džejmi Foks pozajmljuje svoj glas Soul, kao Joe, ambicioznog džez muzičara koji slučajno vetrova u carstvu duša i mora da napravi svoj put nazad u zemlju živih uz pomoć jednog posebno ciničnog duha (glas Tina Fei). Zvuci potpuno tamo, znamo – ali ako svako može da izvede, da mora biti Inside Out direktor Pete Doctera, koji radi ovde kao ko-direktor Kemp sila.

7. In the Heights (June 26)

Najzad, Lin-Manuel Miranda veliki s Brodvejski hit dolazi na veliki ekran. Ne, nije to hit, onaj drugi. U centrima Heights na njujorškom Bodega vlasnika (Hamilton stipsa Entoni Ramos) sa velikim snovima, ali to s io komšiluku živi u – uske povezane, pretežno latino zajednicu Vashington Heights. Ako je ovaj sam video scenski nastup, u visinama liči na ljubavlju ukrašena filmskog adaptacije; Ako niste to do sad videli videcete ovde na svu svoju priliku da ulazite u svom svetu..

8. Tenet (July 17)

Details on the plot of Tenet , Detalji o zaveri od Tenet ce ostati misterija, čak i nakon tog prvog trejlera. Čini se da je o pokušaju da se zaustavi drugi svetski rat, preko špijuna i jurnjavi kolima i … vaskrsenja? Ili putovanje kroz vreme? Ili nešto? Ono što znamo je daje s novi film Christopher Nolan, i da ima sve njegove uobičajene potpise: An All-Star Cast (uključujući John David Vašingtonu, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, i naravno, Michael Caine ), premisa um-savijanje, super gladak akciju, a neki zaista lepe odela.

9. Last Night in Soho (Sept. 25)

Last Night in Soho uključuje jednu mladu ženu (Thomasin McKenzie) koji je opsednut Svinging šezdesetih, i dobija priliku da živim deset godina iz prve ruke zahvaljujući njenoj čudnoj vezi sa drugom ženom (Anja Tejlor-Joi). S obzirom da je veza s naplaćeno kao malo psihološkog hororaovaj Film, mislimo da ce vas sigurno pogoditi da ne ide dobro. A s obzirom da je Baby Driver reditelja Edgar Vright, osećamo prilično uveren govori da smo on ponovo i bez obzira na sve.

10. The Eternals (Nov. 6)

The 10 most anticipated movies coming in 2020

IMAGE: JESSE GRANT / GETTY IMAGES

10 najiščekivanijih filmova 2020 najavljuje početak post-Infiniti sage Marvel, s Black Vidov ; s odavno samostalni filma u maju i debi Eternals se u novembru. Podesite da budu u centru deo sledeću fazu MCU pripovedanja, The Eternals su složeni bića dobro poznate strip čitalaca knjiga, ali sa dosta različitih tumačenja za direktora Chloe Zhaoa da istražuju. Andželina Džoli, Ričard Madden Loren Ridloff, Brajan Tajri Henri, potpuno otet Kumail Nanjiani, i više zvezda.

PROČITAJTE JOŠ:Sajam suvomesnatih proizvoda “Pršutijada”

TOPICS: ENTERTAINMENTPROMISING-YOUNG-WOMANSOULTENETTHE-ETERNALS

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *