bele rade prolece

Vremenska Prognoza

Vremenska Prognoza u Srbiji u četvrtak pretežno sunčano i veoma toplo za ovo doba godine.
Posle podne očekuje se povećanje oblačnosti. Duvaće umeren do pojačan južni i jugoistočni vetar, u košavskom području i na planinama jak, na jugu Banata povremeno sa olujnim udarima.
Minimalna jutarnja temperatura od 2 do 8°C, u košavskom području do 12°C, maksimalna dnevna od 17 do 25°C.U Timočkoj i Negotinskoj Krajini biće svežije, maksimalna temperatura od 13 do 17°C.

bele rade prolece

U Beogradu u četvrtak pretežno sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Posle podne očekuje se povećanje oblačnosti. Duvaće umeren do jak južni i jugoistočni vetar. Minimalna jutarnja temperatura 10°C, maksimalna dnevna 24°C.

U petak u Srbiji umereno oblačno i dalje veoma toplo. Krajem dana i tokom noći u severnim i zapadnim predelima Srbije očekuje se jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 17 do 23°C.

U subotu oblačno i svežije sa kišom, dok će na jugu i istoku biti suvo. Tokom dana sa severa razvedravanje.
U nedelju umereno oblačno sa sunčanim periodima, dok se na krajnjem severu očekuje slaba kiša. Maksimalna temperatura tokom vikenda od 12 do 20°C.

U ponedeljak naoblačenje i zahlađenje sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom. Duvaće jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura od 8°C na severozapadu do 15°C na jugoistoku Srbije, tokom dana u padu.

U Beogradu u petak i dalje veoma toplo sa sunčanim periodima. Makismalna temperatua do 22°C. U toku večeri i noći naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U subotu oblačno i svežije sa kišom, uz razvedravanje tokom dana.
U nedelju suvo i toplije sa sunčanim periodima. Maksimalna temperatura u subotu do 13°C, u nedelju do 17°C.

U ponedeljak naoblačenje i zahlađenje sa kišom, uz jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura do 10°C i tokom dana biće u padu.

Izvor: weather2umbrella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *