Vreme kisni dan

Vremenska Prognoza

Vreme U Srbiji u sredu umereno do potpuno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U toku jutra očekuje se više padavina, dok se na severu Srbije u toku jutra očekuju i obilnije padavine. Sredinom dana u većini predela biće suvo sa sunčanim intervalima.

Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 7 do 14°C, maksimalna dnevna od 10°C na severozapadu do 20°C na istoku i jugoistoku Srbije.

U Beogradu u sredu umereno do potpuno oblačno sa kišom i pljuskovima, a više padavina očekuje se tokom jutra. Sredinom dana biće suvo sa sunčanim intervalima. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 8°C, maksimalna dnevna 15°C.

U Srbiji u četvrtak umereno do potpuno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Više padavina biće u južnim i centralnim predelima. Maksimalna temperatura od 13°C na zapadu do 21°C na istoku Srbije.

U petak na severu suvo sa sunčanim intervalima, a u ostalim predelima promenljivo oblačno sa pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 16 do 22°C. U subotu sunčano i toplo. Posle podne na zapadu i jugozapadu očekuju se lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Maksimalna temperatura od 22 do 26°C.

U nedelju promenljivo oblačno, toplo i sparno, posle podne i uveče sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura do 28°C. Jugoistočni vetar u košavskom području biće u pojačanju.

U Beogradu u četvrtak i petak promenljivo oblačno, uz uslove za kišu, pljuskove i grmljavinu. U četvrtak i dalje veoma sveže, maksimalna temperatura do 14°C, a u petak toplije, tempertura do 18°C. U subotu sunčano i toplo. Maksimalna temperatura do 25°C. U nedelju još toplije, ali uz više oblačnosti, dok se krajem dana i uveče očekuju pljuskovi sa grmljavinom. Maksimalna temperatura do 26°C.

Izvor:weather2umbrella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *