Prognoza Vremena

Prognoza Vremena

Prognoza Vremena U Srbiji u subotu pretežno sunčano i umereno toplo, povremeno uz oblačnost, dok se više oblačnosti pre podne očekuje na jugu i istoku Srbije. Duvaće slab do umeren severni i severoistočni vetar, tokom dana povremeno i pojačan. Minimalna temperatura od 12 do 20°C, maksimalna dnevna od 24 do 28°C.

U Beogradu u subotu pretežno sunčano i umereno toplo. Duvaće slab do umeren severni i severoistočni vetar, tokom dana povremeno i pojačan. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna dnevna 27°C.

U Srbiji u nedelju sunčano i toplije. Maksimalna temperatura od 27 do 32°C. U ponedeljak i utorak sunčano i tropski toplo. Makismalna temperatura u ponedeljak od 32 do 36°C, a u utorak od 33 do 38°C.

U sredu rano ujutro u severozapadnim, tokom dana i u ostalim predelima Srbije osveženje sa pljuskovima i grmljavinom. Na jugu i istoku tokom većeg dela dana tropski toplo. Maksimalna temperatura od 27°C na severozapadu i zapadu do 35°C na istoku i jugoistoku Srbije.

U Beogradu u nedelju sunčano i toplije. Maksimalna temperatura do 29°C. U ponedeljak i utorak sunčano i tropski toplo. Maksimalna temperatura u ponedeljak do 34°C, a u utorak do 36°C. U sredu osveženje sa pljuskovima i grmljavinom, temperatura u padu na ispod 30°C.

Izvor: www.weather2umbrella.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *