VREMENSKA Vreme u Novogodišnjoj Noći

Vreme u Novogodišnjoj Noći

Vreme u Novogodišnjoj Noći U Srbiji u nedelju oblačno i veoma hladno sa snegom, uz dalje povećanje snežnog pokrivača, dok se u Vojvodini i u Timočkoj i Negotinskoj Krajini očekuje suvo.
Krajem dana na severu Srbije prestanak padavina. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, krajem dana u slabljenju. Minimalna temperatura od -4 do -1°C, maksimala dnevna od -2 do 3°C. U brdsko-planinskim predelima Srbije očekuju se snežni nanosi i smetovi.

U Beogradu u nedelju oblačno i veoma hladno sa slabim snegom. Krajem dana prestanak padavina. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, krajem dana u slabljenju. Minimalna temperatura -2°C, maksimala dnevna 0°C.

U ponedeljak na severu Srbije suvo, u Vojvodini i sunčano, dok se u ostalim predelima očekuje oblačno, u južnim i centralnim predelima sa slabim snegom. Maksimalna temperatura od -2 do 3°C.
Od utorka u svim predelima suvo. Tokom noći i jutra očekuje se mraz, a tokom dana očekuje se manji porast temperatura, tako da će se maksimalna temperatura kretati uglavnom od 0 do 5°C.

U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI suvo i hladno, temperatura od -3 do 1°C, na višim planinama ispod -5°C.

U Beogradu narednih dana suvo i hladno, u ponedeljak i u ledeni dan, jer maksimalna temperatura neće preći 0°C. Od utorka tokom dana malo toplije, uz manji porast dnevnih temperatura i one će biti do 4°C, ali se tokom noći i jutra očekuje slab mraz.

U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI suvo i hladno, temperatura oko -2°C.  

Vreme u Novogodišnjoj Noći
FOTO: weather2umbrella

 

BEOGRAD, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 04.01.2020.god.)

Do sredine naredne sedmice hladno sa slabim i umerenim jutarnjim mrazem i dnevnom temperaturom ispod proseka, a zatim sa prosečnim temperaturama za ovo doba godine.

U nedelju umereno do potpuno oblačno, ujutru i pre podne povremeno sa slabim snegom, posle podne suvo. Od ponedeljka do kraja perioda suvo sa jutarnjom maglom, a u toku dana sa sunčanim intervalima.

SRBIJA, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 04.01.2020.god.)

Do sredine naredne sedmice hladno sa slabim i umerenim jutarnjim mrazem i dnevnom temperaturom ispod proseka, a zatim sa prosečnim temperaturama za ovo doba godine.

U nedelju umereno do potpuno oblačno mestimično sa snegom, posle podne i uveče u većini krajeva prestanak padavina. Zatim suvo sa jutarnjom maglom, a u toku dana sa sunčanim intervalima, samo se još u ponedeljak ujutru u planinskim predelima uz nešto više oblačnosti očekuje provejavanje slabog snega.

PROČITAJTE JOŠ: Kari Mora ROMAN

IZVOR / FOTO: weather2umbrella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *